Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

Se Stevns fra cykelsadlen

Vi har sammen med en masse andre gode mennesker samlet 50 funklende nye cykler. De nye cykler bliver fordelt på 9 hubs på Stevns og kan lejes via Donkey Repulics app.
Vi har en hub placeret foran badehotellet og er glade for at kunne tilbyde denne service til vores gæster.

Vores besøgende og områdets turister får med de nye orange cykler mulighed for at opleve Stevns fra cykelsadlen eller at tage cyklen hjem når man har nydt gåturen og naturen langs Trampestien.

Der er masser af skønne ruter, hvor naturen og Stevns Klint kan opleves på tætteste hold.
På Rødvig Kro og Badehotel tilbyder vi også tilberede en lækker og nærende madpakke inkl. drikkevarer og en overraskelse, der kan mætte de aktive cyklister og som kan nydes i grøftekanter, på klinteskråninger eller på stranden.

Cyklerne er at finde 9 forskellige steder langs Stevns Klint: Rødvig Havn, Rødvig Kro & Badehotel, Rødvig FeriebyKonference & Hotel Klinten, Traktørstedet Højeruplund, Koldkrigsmuseum Stevnsfortet, Traktørstedet Gjorslev Bøgeskov, Horisonten, Stevns Fyrcenter

Vi er også blevet udnævnt til Bike Friends af SydkystDanmark. Det betyder at du hos os blandt andet kan få fyldt din vanddunk op, finde cykelpumper, lappegrej og kort over cykel- og vandreruter fra SydkystDanmark.

Værelsesoversigt  Værelsespriser

Det siger vores gæster


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.