Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

Seværdigheder på Stevns og ved Stevns Klint

Naturen
Den bedste aktivitet vi kan tilbyde udendørs på Stevns er at tage ud og opleve den smukke Stevnske natur. Stevns er en halvø med en usædvanelig flot og spændende kystlinie. Langs den 15 km. lange og op til 41 meter høje kystlinien kan man bl.a. opleve Gjorslev Bøgeskov, Holtug Kridtbrud, Mandehoved, Højerup Kirke og Boesdal Kalkbrud.

Trampestien
I parken overfor Rødvig Kro & Badehotel begynder den nyligt anlagte Stevns Klint Trampesti. Stevns Klint Trampesti er en ganske særlig sti, hvor mere end 50 lodsejere gennem en aftale med Stevns Kommune har givet lov til at trampestien kan passere over deres ejendom. Med Stevns Klint Trampesti er det nu muligt at vandre mellem Rødvig Havn i syd og Bøgeskov Havn i nord, en strækning på mere end 20 km.

Østsjællands museum
Østsjællands museum består bla. af Geomuseum Fakse og koldkrigsmuseet Stevnsfortet og guidede ture på klinten. Her kan alle med historisk og geologisk interesse opleve en mangfoldighed af tilbud www.kalklandet.dk

Vallø Golfklub
Hos Vallø Golf er der gode golfoplevelser for alle. Her finder du et 27 hullers naturskønt golfanlæg, der kan udfordre golfspillere på alle niveauer www.valloe-golfklub.dk

Links:

Friluftsoplevelser

Kunst

Transport

Samarbejdspartnere

Sport


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.