Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

Retreat i rolige omgivelser med udsigt over Stevns Klint og Østersøen

Kom til i det naturskønne Stevns og afhold jeres retreat på Stevns Klint Strandpension. Hos os er det den personlige service, den gode mad, de rolige omgivelser og den smukke natur, der er værd at rejse efter.

Stevns Klint Strandpension har 10 værelser, ligger naturskønt og roligt tæt på den unikke natur langs Stevns Klint. Fra det lyde fællesrum på 1. sal er der udsigt over klinten og fra haven er der direkte adgang til Stevns Klint Trampesti, hvor man på kortere eller længere gåture får god tid til reflektion og ro  imens man nyder den smukke udsigt. Udover fællesrummet og værelserne er der flere mindre opholdsrum, hvor retreatdeltagerne kan trække sig tilbage eller mødes i mindre grupper.

Kontakt os for hjælp til at sammensætte en pakke der passer til jeres behov.

Måltiderne serveres som udgangspunkt på Rødvig Kro & Badehotel, 350 meter fra Strandpensionen. Det mindre anretter-køkken i huset kan anvendes til at anrette kold mad, men er ikke egnet til tilberedning af store måltider for mange personer.

På Stevns Klint Strandpension vil vi gøre vores til, at I vil få et fuldstændigt unikt og afslappende retreat.

Ring 56 50 60 98 og lad os tale nærmere om de behov I har til jeres retreat har eller kontakt os her.

Kontakt os for detaljer

Det siger vores gæster


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.