Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

Stevns Klint Strandpension

Kathrine Hendriksen og Jonas Skaaning - Stevns Klint Strandpension

Klintevej i havnebyen Rødvig på Stevns var i midten af 1900 tallet tæt belagt af små pensionater, hvor københavnere tog til for at feriere i den charmerende by med den smukke omkringliggende natur og med Stevns Klint som stor attraktion. Pensionaterne lukkede sidenhed og blev til private boliger.

Ejerne af den veletablerede Rødvig Kro & Badehotel så i begyndelsen af 2013 en mulighed at genoptage denne ferieform og erhvervede derfor ejendommen på Klintevej 28 og totalrenoverede den. Det er nu blevet til Stevns Klint Strandpension. Strandpensionen ligger placeret med udsigt til marker, klint og strand og byder med den skønne store have, de mange terrasser og nedgangen til stranden på masser af muligheder for udendørs aktiviteter.

Nøgleord for pensionen er ro, fred, smuk natur, smuk udsigt, med enkel men lækker indretning.

Pensionen ligger lige ved trappe til stranden, med smuk udsigt over marker, Stevns Klint og Østersøen.

Stevns Klint Strandpension tilbyder:

Overnatning på Pensionen vil altid indeholde:

Ideelt for cykelturister og turister der vil benytte Trampestien, besøge Klinten eller de mange andre attraktioner på Stevns.

Ideelt til samling af større grupper (op til 24 personer), fx kurser, familiesammenkoster mm.

Lej hele Pensionen
Hele Pensionen kan lejes til familiesammenkomster, kurser (det er ideelt til forskellige former for retreats, yoga, meditation mm), ferier mm. Pensionen kan lejes på dagsbasis, weekendbasis eller ugebasis (slutrengøring er altid inkluderet i prisen).

Stevns Klint Strandpension er ubemandet i det daglige.

Ved almindelig værelsesudlejning foregår check-in og morgenmad (og andre tilkøbte måltider) på Rødvig Kro & Badehotel beliggende 400 meter væk.

Kontakt os BOOK din overnatning nu

Det siger vores gæster


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.