Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

Vores gæster spørger typisk om….

TV stue - Stevns Klint Strandpension

Når du booker direkte hos os er der check in fra kl. 14.00 og check out inden kl. 10.00. Ønsker du tidligere adgang til dit værelse kan du enten booke bord til frokost i badehotellets restaurant eller få tidligere adgang ved at betale et tillæg.

Stevns Klint Strandpension ligger 400 meter fra badehotellet.

Nej, desværre ikke. Men din firbenede ven er meget velkommen på badehotellets værelser.

Stevns Klint Strandpension er et pensionat fra starten af 1900 tallet, så der er mange trin og niveauforskelle. Ønsker du et værelse i stueplan, så kan vi naturligvis sørge for det.

Ja, vores fællesstue 1. sal har en fantastisk havudsigt, og derudover har vi også en stor altan, hvor I kan nyde udsigten over havet.

På værelserne i stueplan er der eget bad og toilet. På de 4 værelser på 1. sal er der 2 fælles badeværelser/toiletter. Vi har ingen værelser med badekar.

Morgenbuffetten er åben kl. 7.30-10.00 på hverdage og kl. 8.00-10.00 i weekenden i badehotellets restaurant.

Vi serverer frokost fra kl. 12.00 til 15.00. Vi serverer aftensmad fra kl. 17.30 til kl. 21.00. I er meget velkommen i restauranten til kaffe og kage eller drinks og snacks i tidsrummet kl. 12.00 til 21.00. Alle måltider serveres i badehotellets restaurant.

Vi har altid en grøn menu på menukortet. Vi kan sagtens tage hensyn til allergier og andre hensyn mod et menutillæg. Alle måltider serveres i badehotellets restaurant. Oplys os gerne på forhånd om kosthensyn.

Der er gratis parkering på Stevns Klint Strandpension. Cykler kan opbevares aflåst i vores cykelskur.

Der er 6 Clever el-ladestandere ved badehotellet, som ligger 400 meter fra Stevns Klint Strandpension. De kan ikke reserveres. Husk at du skal være abonnent hos Clever for at benytte dem.

Stevns Klint Strandpension er 100% røgfrit indendørs. Overtrædelse vil blive pålagt et gebyr på 1500 kr. I vores have og ved vores indgange henvises rygere til vores rygeområder ved de store askebægre med sand i. Vi beder vores gæster skåne andre gæster og vores medarbejdere for røg.

Der er fine togforbindelser til Rødvig fra København via Køge. På hverdage med afgang og ankomst hver ½ time. I weekends hver anden time. Transporttid fra Københavns Hovedbanegård til Rødvig er på ca. 1½ time. Der er kun 5 minutters gang fra Rødvig Station til Rødvig Kro & Badehotel.

Naturen og Østersøen ligger lige udenfor døren og der er masser af oplevelser både på lands og til vands. Se mere på https://www.sydsjaellandmoen.dk/stevns

Husk at vi gerne laver madpakker ”to go” og picnickurve til jer.

Det siger vores gæster


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.