Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

 

Stevns Klint Strandpension er vi selvfølgelig stolte over vores fine faciliteter til afholdelse af kurser, men vi vil her gerne videregive en anbefaling fra et af de firmaer, der har afholdt kursus hos os:

Novozymes

Jeg og 6 andre fra Novozymes har netop afholdt et 2-dages seminar på Stevns Klint Strandpension.

Vi kan på det varmeste anbefale at holde kurser eller andre arrangementer der. Det er en meget professionel betjening man får og meget stor imødekommenhed for at opfylde ens ønsker og behov. Stedet er meget hyggeligt og er man ikke mere end 10-14 personer, kan man afholde sit arrangement helt ugenert i gæstehuset, som har en pragtfuld udsigt over havet. Det opleves fantastisk, at man har det hele for sig selv, hvor maden leveres over til huset løbende.

Maden er udsøgt og værelserne er meget fine.

Mange hilsner
Ulla Morin
Novozymes

Skal vi også sætte rammerne for et perfekt kursus for jeres virksomhed?

Ingen kurser er helt ens og ingen virksomhed har de helt samme ønsker til hvordan netop deres kursus eller seminar bliver perfekt. Derfor er vi er altid klar med råd og vejledning og at gøre vores yderste for, at netop jeres kursus bliver perfekt og udbytterigt.

Faciliteter  Aktiviteter  Mødepakker

 

Ring 5650 6098 og lad os tale nærmere om de behov jeres virksomhed har eller kontakt os.

Kontakt os omkring jeres kursus

 

Det siger vores gæster


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.