Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

Naturoplevelser ved Stevns Klint

Der er mange muligheder for naturoplevelser omkring Stevns Klint Strandpension.

Gå selv en tur på den anlagte “trampesti” langs Stevns Klint og kom helt tæt på naturen. Her kommer du både forbi Boesdal Kalkbrud, Stevnsfortet og Højerup gamle kirke. Vil I have mere ud af turen anbefaler vi en vandring med Anne fra ‘Klintetours’. Anne er en engageret og dygtig formidler af Stevns Klint Unesco Verdensarv og kan sammensætte ture for alle og med elementer af mindfullness, walk ‘n’ talks, bålhygge og meget mere.

Ved vandet foran Rødvig Kro & Badehotel ligger Rødvig Badelaugs sauna, saunaen kan lejes i 1,5 time hele året rundt for kr. 1.500,-, hvis en ægte badehotelsoplevelse med sauna og et dyp i havet skal indgå i jeres program.

I 2014 blev Stevns Klint optaget på Unescos Verdensarvsliste. I oktober 2022 åbnede Stevns Klint Experience, et oplevelsescenter, som fortæller historien om Stevns Klint og hvorfor den er interessant i forhold til Dinosaurernes uddøen for 66 millioner år siden. På bare 20 minutter kan i gå til Boesdal kalkbrud, et smukt naturområde, hvor Stevns Klint Experience ligger. Billetprisen er kr. 140, – pr. person.

Spørg os gerne om andre aktiviteter.

Flere samarbejdspartnere, der tilbyder aktiviteter både i og udenfor huset.

Vi er overbeviste om, at vores koncept og omgivelser på Stevns Klint Strandpension er ideelle til at afholde kurser for rigtig mange virksomheder.

Kontakt os for detaljer


Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.