Nyheder

Overnatning ✔ Selskaber ✔ Møder ✔ Kurser ✔ Kontakt os på ☎ 56 50 60 98

“50 things to do on Stevns”

Hvad skal tiden bruges til når turen går til Stevns? Der er 50 gode bud af finde i den nye turistfolder “50 things to do on Stevns”. Der er gode bud på restauranter, gårdbutikker, naturoplevelser, gallerier mm. Folderen findes i receptionen på Rødvig Kro & Badehotel.


Ny turistservice på Stevns

I dette forår er der blevet lanceret en app og webbaseret turistservice Open2day, hvor åbningstider for områdets attraktioner er tilgængelige. Download appen og så er du godt forberedt til et besøg i vores område.


Se Stevns fra en cykelsadel

Vi har i samarbejde med Rødvig Kro & Badehotel lavet et par tilbud til de cykelinteresserede. Vi kan tilbyde forskellige ophold på cykel. Cykelopholdene kan også bookes med ophold på Stevns Klint Strandpension. Læs mere om opholdene her.


Stevns Klint er Unesco Verdensarv

Vi er så stolte over den nylige udnævnelse af Stevns Klint til Unesco Verdensarv. Vi glæder os til at byde interesserede gæster velkommen til vores smukke egn. Se mere her


Åbningsreception for Strandpensionen

Stevns Klint Strandpension holder åbningsreception fredag d. 20. september fra kl. 15:00 til 18:00. – Vi synes selv, at det er blevet helt fantastisk. Og vi glæder os til at vise det frem. Resultatet er bare blevet rigtigt godt. Faktisk bedre, end jeg havde forestillet mig, da vi gik i gang, siger Jonas Skaaning Efter … Læs mere 


Se os i TV2Øst

Cykelturismen er i fremgang, og en af landets bedste cykelruter kører lige igennem Stevns forbi Stevns Klint Strandpension. Se videoindslag fra TV2ØST som fortæller om cykelturismen.



Top

VIND

GAVEKORT PÅ KR. 500,-

Tilmeld dig vores nyhedsmail og deltag i vores månedlige lodtrækning om et gavekort på 500 kr. til Rødvig Kro & Badehotel.